Prezentácia v moderných koncepciách vyučovania - Pasiar, Ladislav, 1984-
Moderné koncepcie vyučovania - ich spoločným menovateľom je, že vedomosti, zručnosti a postoje žiakov majú byť výsledkom ich vlastného premýšľania, ich aktívnej činnosti riadenej učiteľom. Prepojenie moderných koncepcií vyučovania, konkrétne projektového vyučovania a prezentačných zručností, ktoré využívame nielen vo vyučovacom procese, ale aj v každodennom osobnom a pracovnom živote. Prezentácia - typy prezentácií, jednoduchosť v prezentácii. Hodnotenie prezentácie a prezentovania projektu.