Návrh riešení pre minimalizáciu plytvania potravinami - Potisková, Ingrid
Príspevok zhromažďuje a vyhodnocuje dostupné údaje vzťahujúce sa k plytvaniu potravinami a hľadá spôsobov, ako tento trend zastaviť. Riešenie potravinového odpadu - smernice, programy, odporúčania. Ako komunikovať čerstvosť. Programy potravinových bánk, v rámci ktorých sú nadbytočné potraviny prepravované od maloobchodníkov k ľudom v núdzi alebo na iné predajné miesta (napr. diskontné predajne alebo miestne trhy), ide však o programy s malým rozsahom.