Inovácie v potravinárskom priemysle z pohľadu spotrebiteľa - Potisková, Ingrid
Prístup k problematike výroby potravín sa rozvetvuje do dvoch protichodných smerov. Jeden kladie dôraz na tradičné postupy, druhý na najmodernejšie technológie. Čo je pre budúcnosť najprijateľnejšie? Príspevok analyzuje jednotlivé trendy s cieľom poukázať na prínosy, prípadne negatíva týchto smerovaní.