Economic transformation in Slovenia: From a model example to the default edge - Žídek, Libor
Transformačný proces Slovinska a určenie príčin ekonomických problémov, ktoré vyústili počas krízy. Vplyv transformačného procesu v krajine a ekonomické problémy, ktorých korene siahajú do systému centrálneho plánovania Juhoslávie.