Zdaňovanie príjmov zo závislej činnosti vo vzťahu k zahraničiu - Jarinkovičová, Valéria
Stručne o pojme príjmy zo závislej činnosti. Rozsah daňových povinností. Určovanie daňovej rezidencie. Zamedzenie dvojitého zdanenia príjmov. Zdaňovanie príjmov zo závislej činnosti podľa platného zákona o dani z príjmov. K článku 15 zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia a k príjmom zo závislej činnosti vo vzťahu k zahraničiu. Medzinárodný prenájom pracovných síl. Daňový bonus vo vzťahu k zahraničiu. Praktické príklady.