Information Channels Effectiveness Assessment on the Basis of Data from Statistical Survey - Terek, Milan
Možnosti využitia údajov zo štatistického zisťovania pre informačné kanály hodnotenia efektívnosti, keď rovnaké informácie poskytuje viacero odlišných informačných kanálov k rôznym skupinám ľudí v jednom časovom úseku. Postup efektívnosti informačných kanálov sa odporúča pre hodnotenie pre rôznych skupín ľudí. Navrhovaný postup sa aplikuje na informačné toky o zlepšovaní akademickej etiky na vybranej slovenskej univerzite.