Hmotná zodpovednosť - Strählová, Jarmila
Povinnosť zamestnanca ochraňovať majetok zamestnávateľa pred poškodením, stratou, zničením a zneužitím. Skutočná škoda a ušlý zisk. Predchádzanie škodám. Zodpovednosť zamestnanca za škodu. Dohoda o hmotnej zodpovednosti. Predmet dohody o hmotnej zodpovednosti. Spoločná hmotná zodpovednosť. Vzor dohody o hmotnej zodpovednosti. Príklady z praxe.