Digitálna transformácia služieb verejnej správy v podmienkach Európskej únie - Škvarčeková, Oľga
Digitalizácia verejnej správy - Akčné plány. Do roku 2020 by sa orgány verejnej správy a verejné inštitúcie v Európskej únii mali stať otvorenými, efektívnymi a inkluzívnymi, pričom budú zabezpečovať bezhraničné, personalizované, ľahko použiteľné, komplexné digitálne verejné služby pre všetkých občanov a podniky v Európskej únii. Akčný plán pre elektronickú verejnú správu na roky 2016 -2020. Zásady a politiky eGovernmentu.