Delené pracovné miesto (job sharing) - Mičudová, Tatiana
Inštitút deleného pracovného miesta upravený zákonníkom práce. Komu je delené pracovné miesto určené. Zmluvná sloboda a atypické formy zamestnávania vrátane job sharingu. Právna úprava deleného pracovného miesta. Výhody a nevýhody deleného pracovného miesta. Posúdenie, či je pracovné miesto vhodné na job sharing.