Ako veľmi nebude Trump Trumpom - Lehuta, Michal
Donald Trump, nový prezident USA. Aká pravdepodobná je recesia. Obmedzenie zahraničného obchodu, obchodná vojna s Čínou a Mexikom. Znižovanie daní, rýchly nárast dlhu. Trumpov tím. Nasledujúce roky ako test sily a zraniteľnosti amerických inštitúcií.