Aplikácia projektového vyučovania v podnikateľskom vzdelávaní - Velichová, Ľudmila
Základné charakteristiky projektového vyučovania. Podnikateľské vzdelávanie ako súčasť celoživotného vzdelávania. Projektové vyučovanie v podnikateľskom vzdelávaní. Programy podnikateľského vzdelávania. Projektová vyučovacia metóda.