<The> Evaluation of recession magnitudes in EU countries during the great recession 2008 - 2010 - Mazurek, Jiří
Porovnanie recesie v jednotlivých krajinách EÚ v období rokov 2008-2010. Hlavné zistenia recesie v krajinách EÚ19 a porovnanie s veľkou hospodárskou krízou v rokoch 1930 a s veľkou recesiou v USA. Použitie lineárneho ekonometrického modelu.