S energiou na nové projekty - Lehuta, Michal
Vyspelá izraelská ekonomika by po ukončení konfliktov na Blízkom východe mohla byť dôležitým partnerom pre ostatné krajiny regiónu. Makrovizitka Izraela. Izraelská ekonomika rastie už štrnásty rok za sebou, recesiu počas krízy nezažila. Príčiny hospodárskeho zázraku. Kultúra inovatívnosti, národ start-upov. História štátu Izrael - štát ako start-up. Problémová príjmová nerovnosť. Prerod kibucov od komunizmu ku kapitalizmu.