Práca v zahraničí - Island - Maňková, Jana
Islandský trh práce. Ako si na Islande hľadať prácu. Ako podnikať na Islande. Registračné povinnosti. Pracovné a platové podmienky. Daňová povinnosť. Kto je na Islande krytý sociálnym zabezpečením. Nárok na zdravotnú starostlivosť a nemocenské dávky. Nárok na starobný dôchodok a dávky v nezamestnanosti.