Trade Creation and Trade Diversion in the European Union after Creation of Single Market - Bittmannová, Bianka
Dopad vytvorenia spoločného európskeho trhu v Európskej únii na svetovú ekonomiku. Analýza bola robená v rokoch 1992, 1993, 1994 - výsledky analýzy.