Využívanie podpory podnikania v slovenskom poľnohospodárstve - Šúbertová, Elena
Teoretický prístup k riešeniu skúmanej problematiky. Podpora poľnohospodárstva vo vybraných krajinách EÚ za rok 2013. Tržby v poľnohospodárstve podľa intervalu ekonomickej veľkosti podniku v SR za rok 2014. Dotácie do poľnohospodárstva. Riziká z prerozdeľovania dotačných prostriedkov v poľnohospodárstve.