Vývoj zamestnanosti a kvalifikačnej štruktúry pracovníkov v poľnohospodárstve SR - Bartoš, Adam
Ľudský kapitál ako významná zložka produkčných faktorov. Vývoj vybraných ukzovateľov zamestnanosti v poľnohospodárstve. Vývoj počtu zamestnancov (2004-2014). Vývoj vzdelanostnej štruktúry zamestnancov. Vzdelávanie a rozvoj znalostí pracovníkov odvetvia.