Výrobu by mal kormidlovať obchod - Veselý, Matúš
Základy dobre nastavenej obchodnej stratégie v priemysle a dôkladná analýza trhu. Význam predajných kanálov v priemysle. Zbieranie informácií o zákazníkoch a prieskum ich potrieb. Služby a obchodná podpora pre zákazníkov.