Mendel Miloš - Arabské Jaro. Historické a kulturní pozadí na Blízkom Východe - Sorby, Karol R.
Recenzia na monografiu, ktorá je vybavená užitočnými záverečnými poznámkami a spoľahlivým registrom a môže slúžiť historikom i ľuďom, ktorí sa zaujímajú o dejiny ako dostatočné žriedlo informácií. Kniha je cenným príspevkom nielen pre ďalšie štúdium študentov moderných arabských a islámskych dejín, ale aj pre rozšírenie obzoru širšej odbornej i laickej verejnosti a je zásadným príspevkom k dejinám Blízkeho východu a severnej Afriky.