Štyri kroky k úspešnému B2B predaju - Mišík, Martin
Odporúčania pre každého B2B obchodníka. Kontakty a vzťahy s potenciálnymi odberateľmi. Možnosti vybudovania si pozície a ovplyvňovanie nákupných kritérií ešte pred vypísaním výberového konania. Celková ekonomika nákupu. Osveta a vzdelávanie koncového zákazníka.