Role, Motivation, and Performance of International Joint Ventures in Slovakia. 4 - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Medzinárodné spoločné podniky na Slovensku v roku 1990 a v súčasnosti. Vývoj podnikateľského prostredia na Slovensku. Motivácia slovenských partnerov pre vytváranie medzinárodných spoločných podnikov v roku 1990 a dnes. Učenie sa od partnerov. Priame zahraničné investície.