Ako si na seba zarobia kotly a kompresory - Cabalová, Marianna
Projekty energetických úspor – investície do energetickej účinnosti a celkové investície do energetiky. Udžateľnosť energetických zdrojov a znižovanie energetickej náročnosti. Motivácia šetriť energiu a služby ESCO (Energy Service Company - poradenstvo, audit, inžiniering, financovanie, prevádzka, údržba).