Pracovný pomer / dohoda / živnosť - čo je výhodnejšie? - Danajovičová, Katarína
Čo je pre človeka z pohľadu daní a odvodov výhodnejšie, či pracovať na pracovný pomer, prostredníctvom dohody, alebo si radšej založiť živnosť. V čom sú základné rozdiely a ktorá právna forma je v čom výhodnejšia.