Využitie metódy AHP a softvéru Expert Choice pri identifikovaní faktorov udržateľnej výkonnosti priemyselného podniku v kontexte s podnikovou kultúrou - Haršányiová, Petra
Využitie exaktných metód, konkrétne metódy analytický hierarchický proces pri identifikácii faktorov udržateľnej výkonnosti priemyselného podniku v kontexte s podnikovou kultúrou. Pomocou analytického hierarchického procesu bol zostavený rebríček dôležitosti jednotlivých kritérií a následne bola vybratá vhodná alternatíva ďalšieho postupu. Podľa realizovaného dotazníkového prieskumu a na základe jeho výsledkov je jedným z faktorov udržateľnej výkonnosti v kontexte podnikovej kultúry použitá pracovná spokojnosť zamestnancov.