"V našej výrobe nenájdete papier" - Břeň, Stanislav D.
Úspešná česká spoločnosť ELKO EP, ktorej výroba je zameraná na modulové relé. Druhé miesto spoločnosti na európskom trhu a prvé na českom trhu. Výroba určená pre osem z desiatich najväčších firiem na svete. Múdra elektroinštalácia pre domácnosti. Štyri myšlienky o inteligentných elektroinštaláciách. Využitie IT v toku materiálu, výrobku a dát.