Uplatnenie inovatívnych výskumných metód a techník v marketingovom výskume - Žák, Štefan, 1971-
Masové využívanie informačných a komunikačných technológií a identifikácia inovatívnych výskumných metód a techník marketingového výskumu v blízkej budúcnosti. Analýzy súčasného stavu a komparácia výsledkov výskumnej štúdie.