Vplyv zavedenia minimálnej dane na podnikateľské subjekty - Baloga, Martin
Vplyv uplatňovania minimálnej dane z príjmu (daňových licencií), identifikácia a porovnanie vplyvu minimálnej dane na slovenské a zahraničné podnikateľské subjekty. Novela vstúpila do platnosti 1.1.2014, vláda sa zaviazala zrušiť daňové licencie od 1.1.2018.