Zdravotnícka logistika: neustály tlak na ceny - Brezovský, Jozef
Požiadavky na bezpečnosť a ochranu zdravotníckej zásielky. Dopyt po prepravných riešeniach s regulovanou teplotou. Špeciálne obaly pre chladiace reťazce. Moderné technológie pre špecializované riešenia. Sledovanie zásielok a zvýšená ochrana proti znehodnoteniu.