[Jozef Felix (1913-1977) a cesta k modernej slovenskej romanistike] - Tureková, Andrea, 1979-
Recenzia na monografiu s názvom Jozef Felix (1913-1977) a cesta k modernej slovenskej romanistike. Monografia je venovaná Jozefovi Felixovi - prekladateľovi, literárnemu kritikovi, pedagógovi ako aj zakladateľovi románskych štúdií na Slovensku.