Možnosti tvorby pracovných miest na vidieku - Polednáková, Anna, 1957-
Poľnohospodárstvo a tvorba pracovných miest. Nezamestnanosť sociálnych skupín na vidieku. Podpora generačnej obmeny pracovníkov v poľnohospodárstve. Podpora projektov, ktoré vytvárajú udržateľné pracovné miesta. Plán rozvoja vidieka na Slovensku. Spoločná poľnohospodárska politka EÚ a jej priority.