Nástupci v rodinných firmách změní strategii řízení - Kejhová, Hana
Pohľad novej generácie na rodinný biznis. Infografika. Deti pracujúce vo firme. Vek zapojenia do firmy. Prečo nie je cieľom nástupca z rodiny. Premenné v rodinnom biznise.