Šéf Siemensu sází na inovace a týmovost - Bublíková, Barbara
Joe Kaeser ako výkonný riaditeľ (CEO) Siemensu. Digitalizácia ako šanca, nie ako hrozba. Odpredaj divízie domácich spotrebičov koncernu Bosch. Nová start-upová divízia next47, miliarda eur na inovácie. História Siemensu. Strategický plán Siemensu Vision 2020. Najužšie vedenie s vysokým počtom žien - girls camp.