Podnikanie ako nástroj znižovania nezamestnanosti mladých - Bartoš, Adam
Podnikateľská činnosť mladých ľudí/absolventov škôl, ktorí z viacerých príčin nespĺňajú požiadavky trhu. Úspech podnikateľského nápadu a rozvoj regiónov. Podnikanie ako alternatíva k zamestnaniu a tvorba ďalších pracovných miest.