Súčasné trendy na trhu práce v Slovenskej republike - Kováčiková, Kristína
Regionálne nerovnosti na slovenskom trhu práce. Základné črty, ktoré charakterizujú súčasný slovenský trh práce. Skupiny, ktoré sa snažia zamestnať. Dlhodobá nezamestnanosť. Nezamestnanosť mladých ľudí.