Personálne opcie - nástroj eliminácie rizika investícií do ľudského kapitálu podniku - Kintler, Jakub, 1979-
Kvalifikovaný, správne motivovaný a tvorivý ľudský kapitál ako komparatívna podnikateľská výhoda. Riziká spojené s investíciami do ľudského kapitálu. Personálna opcia - nástroj eliminácie rizika. Vplyv personálnych opcií na všeobecnú hodnotu podniku.