Sociálně demokratické strany v ČR, Maďarsku a na Slovensku a jejich pozice k zavedení Evropského stabilizačního mechanismu - Janebová, Pavlína
Stručná charakteristika Európskeho stabilizačného mechanizmu. Teoretické východiská sociálno-demokratických strán. Česká sociálno-demokratická strana. Maďarská socialistická strana. Smer sociálna demokracia.