MBA štúdium ako alternatíva magisterských programov zameraných na vzdelávanie podnikateľských znalostí - Meszárošová, Zuzana
Problematika MBA štúdia, jeho špecifiká, legislatívne zaradenie a porovnanie s klasickými študijnými programami. "Master of Business Administration" (MBA), manažérska kvalifikácia pre tých, ktorí chcú pôsobiť vo vrcholovo-riadiacich pozíciách.