Marketingová komunikácia - Rosocha, Ladislav
Nové média v oblasti marketingovej komunikácie. Príspevok sa zaoberá marketingovou komunikáciou z pohľadu prepojenia na štúdium nových médií a ich využitie. Smery v marketingovej komunikácii - internet, kolektívna inteligencia, sociálne médiá, search engine marketing, sociálne siete, blogy, Wiki systémy.