Víno ako investícia - Šebeková, Daniela
Značka Château Topoľčianky - najstaršia obchodná značka na Slovensku. Ako sa vinársky závod prepracoval na jedného z lídrov vo výrobe vín. Výroba ľadového a slamového vína. Pestovanie hrozna na 560 ha vinohradov. Ocenenia zo svetových súťaží.