Hodinári so zlatníckou dušou - Jurinová, Martina
Dvaja zruční majstri zlatníci Michal Molnár a Igor Fábry sa dali na výrobu unikátnych hodiniek dnes už známych medzi zberateľmi na celom svete. Ich výrobky sú prepracované kúsky, ktoré nesú nielen hodnotu kovu ale aj vysokého remeselného umenia a majú punc jedinečnosti. Spoločná remeselnícka história sa začala v roku 2005.