Reverzná logistika ako významný trend v oblasti distribúcie - Šupák, Juraj
Definície reverznej logistiky podľa vybraných autorov. Reverzná logistika verzus zelená logistika. Proces reverznej logistiky. Tok produktu v reverznej logistike. Hierarchia reverznej logistiky (vratná, recyklačná, odpadová). Legislatívna stránka reverznej distribúcie v EÚ a SR. Reverzné toky v elektronickom obchode na Slovensku.