Komparácia metód vyučovania na vysokej škole - Deáková, Stanislava, 1974-
Vhodné vyučovacie metódy, ktoré zabezpečia aktívny prístup študentov pri získavaní vedomostí uplatniteľných v praxi. Využívanie vyučovacích metód a rozdielne prístupy k jednotlivým študijným skupinám, v závislosti od úrovne poznatkov a zručností študentov.