K niektorým otázkam legalizácie sponzorstva v športe - Kmeťová, Oľga, 1959-
Od 1.1.2016 nadobudol účinnosť zákon o športe č. 440/2015 Z.z. Hlavnými cieľmi jeho prijatia je skvalitniť správu a riadenie športu a sprehľadniť financovanie športu zavedením registračných povinností subjektov pôsobiacich v športe v informačnom systéme športu. Nový zákon o športe prináša aj úpravu financovania a podpory športu nielen z verejných, ale aj iných zdrojov. Príspevok sa zameriava najmä na sponzorstvo. Zmluva o sponzorstve v športe - nový inštitút na podporu športu. Daňová uznateľnosť sponzorstva športu.