<The> Use and benefits of facebook for sme´s as a new challange in education for business - Uhliar, Miroslav, 1981-
Výhody facebooku pri podnikaní a obchodovaní malých a stredných podnikov. Facebook sa stáva efektívnm nástrojom pre marketing a propagáciu malých a stredných podnikov. Nové výzvy v oblasti vzdelávania pri podnikaní.