Výhody a riziká tímovej práce - Rolková, Monika
Pracovná skupina, vytváranie pracovných skupín, skupinové myslenie, konflikty. Pracovný tím, virtuálny tím, medzinárodný tím, prierezový tím, efektívny tím. Rozdiely medzi tímom a pracovnou skupinou.