Sortimentová matica ako nástroj tvorby efektívneho sortimentu - Stachová, Lucia
Manažment kategórií ako súčasť ECR (Efficient consumer response). Charakteristika manažmentu kategórií podľa AC Nielsenu. Sortimentová matica. Potreba dát podľa ECR. Rozhodovací strom zákazníka. Finalizácia sortimentu podľa ECR. Návrh sortimentovej matice. Proces tvorby sortimentu zhrnutý do 14 bodov.