Influence of Bata management system for the reproduction of human capital - Galovská, Marcela
Vplyv a využitie Baťovho systému riadenia na reprodukciu ľudského kapitálu v súčasnosti. Vzdelanie a výchova spája reprodukciu ľudského kapitálu s Baťovým systémom riadenia, ktorého veľkou prioritou bolo ovplyvniť myslenie ľudí. Vytváranie efektívnych podmienok na pracovisku a vplyv na osobný život človeka.