Child material deprivation - Labudová, Viera, 1958-
Meranie materiálnej deprivácie detí a konštrukcia indexov materiálnej deprivácie detí pre 29 krajín využitím 14 špecifických premenných a indexu pre 27 krajín s využitím 18 premenných dostupných v špeciálnom module zisťovania EU-SILC 2009. Analýzu životných podmienok jednotlivcov a domácností možno založiť na meraní chudoby a deprivácie.