Slováci sú voči súkromnému podnikaniu skeptickí
Súkromné podnikanie na Slovensku stále nie je vnímané úplne pozitívne. Vyplýva to z exkluzívneho prieskumu agentúry GfK pre spoločnosť Amway. Okrem Slovenska sa do prieskumu zapojilo ďalších 44 krajín sveta. Podnikateľský potenciál a vnímanie podnikania vo vyspelých krajinách Európy.