Financial analysis of company based on evaluation models - Klimek, Miroslav
Teoretické znalosti finančnej analýzy, finančné ukazovatele a metódy oceňovania podniku. Metóda pre odhad hodnoty spoločnosti niekoľkými spôsobmi a možnosť vykonať finančnú analýzu s použitím modelov oceňovania podnikov.